Hvededagen den 11. juni 2022

Lørdag den 11. juni var der igen inviteret til fællesdag i bebyggelsen.
Vejret, med sol og skyer og omkring 20 grader,  passede fint som arbejdsvejr til de godt 20 personer, der var mødt frem til at tage fat med de arbejdsopgaver, grøntudvalget og bestyrelsen i fællesskab havde foreslået.
Primært skulle der fordeles de ca 12m3  flis, der var bestilt til voldene i “månelandskabet”. Derudover skulle der luges diverse steder, fjernes “uautoriserede” buske i cotoneasterbedene ud for blandt andet nr. 13 til 16, fjernes døde buske og gøres rent i kælderskakten.
Som sædvanlig nåede vi ikke at blive helt færdige, men da der i invitationen også var inviteret til, at man var meget velkommen til at lægge nogle arbejdstimer, blandt andet med at luge mellem chaussesten på fællesarealerne, både før og efter fællesdagen, er det grøntudvalgets og bestyrelsens håb, at der ikke mangler ret mange opgaver, når vi mødes til årets anden hvededag efter sommerferien.

Herunder nogle fotos fra dagen:

Lørdag morgen var der ankommet ca 12 m3 flis på den sydlige parkeringsplads

Bunken med flis skulle fordeles på voldene i “månelandskabet”.

Der blev fældet døde buske i hækkene. Til efteråret skal der plantes nye erstatningsplanter.

I “månelandskabet” skulle vores gode skib “Sus” blandt andet friskes op med maling.

Nogle af vore hækarealer er blevet invaderet af “uautoriserede” buske.
Ud for nr 13 til 16 nåede vi et godt stykke på vej med at fjerne disse buske, som typisk vokser hurtigere end de buske, vi gerne vil beholde. 

Her er hækarealet efter at mange af de “uautoriserede” buske var blevet klippen ned og kørt væk til containeren, der var blevet bestilt i dagens anledning.

Undervejs blev der inviteret på dejlig jordbærkage doneret af Kurt og Helle.

I den kunstige fordybning langs volden mod Brønsholm Kongevej i syd, der blev anlagt for nogle år siden for at opsamle overskydende vand i tilfælde af skybrud, var der også “uautoriserede” planter, der skulle fjernes.

Der var også afsat tid til en tiltrængt frokostpause.

Efter frokostpausen fortsatte arbejdet. Blandt andet blev der luget på de to volde ved basketbanen i sydenden af bebyggelsen.