Træværk

Se efter at dit træværk er i orden.

161212_farver_hegn_01Hvis træet ikke beskyttes med træimprægnering, tørrer det ud, revner, flækker, vrider sig og ender med at gå løst. Det kan give adgang for skadedyr og regnvand og sne, som starter svamp og råd inde bagved. Og værre endnu: Træ på skure og sternbrædder, der ødelægges hos jer selv, kan medføre, at træ- og sternbrædder ødelægges og rives løs inde hos naboen.

 

 

161212_sternbredderAf kommunens Lokalplan fremgår, at der til træhegn og sternbrædder, samt skure og træbeklædning på husenes østfacade skal anvendes træimprægnering med NCS farve-kode i intervallet NCS 5010-G70Y – NCS 5020 G70Y. Blandt flere produkter kan eksempelvis Gori trykimprægneringsgrøn, farve 706, anvendes.

Til udvendige vinduespartier og vindues- og dørrammer anvendes farven sort.

Se hjemmesidens afsnit Tilbud om indkøb af maling med rabat:

Vejledningerne om vedligeholdelse af træværket med den foreskrevne imprægneringsfarve er anført på hjemmesiden i forlængelse af den kommunale Lokalplans bestemmelser. Disse bestemmelser skal efterleves af beboerne, for at Hvedevænget kan opretholde et ensartet og attraktivt udseende.

Det påhviler den enkelte grundejer at forestå almindelig vedligeholdelse såvel ude som inde, således at den enkelte ikke forvolder skade på naboejendom.