Hvededag lørdag den 28. august 2021

Invitation

Kære Hvedebeboere

Igen i år inviteres til sensommer-fællesarbejde lørdag den 28. august 2021. Vi arbejder formiddag og eftermiddag afbrudt af en hyggelig frokost, som foreningen står for. Vi slutter med fællesspisning i foreningens telt om aftenen, hvor I selv medbringer maden. Foreningen sørger for drikkevarer hele fællesdagen og til aftenspisningen.

Hvedevænget med legepladser og fællesarealer skal fortsat fremstå hyggelig og attraktiv. Derfor er der behov for, at alle friske og arbejdsduelige Hvedebeboere bidrager til at løse fælles opgaver. Har du ikke været med før, har du rig mulighed for at møde flere af naboerne i Hvedevænget.

Grøntudvalget og bestyrelsen har gjort sig nogle tanker om arbejdsopgaver. Bl.a. er der mulighed for beskæring af buske, kantbeskæring ved stier, lugning, maling af legeredskaber, udlægning af skærver på den sydlige parkeringsplads og reparation af basketboldpladerne.

Vi har nogle opgaver, som vi prioriterer at få gennemført. Men I har selvfølgelig også mulighed for at komme med forslag og ønsker. I må derfor meget gerne fremsende forslag til os.

Børne- og aktivitetsudvalget har arrangeret hoppeborg og slush ice samt aktiviteter med skattejagt og ansigtsmaling.

Om aftenen dækker vi op til fællesspisning, såfremt der er interesse for det.

Har du ikke mulighed for at deltage på arbejdsdagen, men gerne vil bidrage med en praktisk indsats på fællesarealerne på et andet tidpunkt, så skriv dette på tilmeldingsskemaet, så der kan tages højde for dette i planlægningen af dagen.

Foreningen byder på forfriskninger, frokost ( sandwich ), og drikkevarer til såvel frokosten som til den medbragte mad ved fællesspisningen om aftenen.

Plan: Arbejde 9.30 – 13.00. Frokost kl. 13.00 – 13.45 . Arbejde 13.45 – 16.00.  

Kl. 19.00 mødes vi til drinks og fællesspisning. 

Af hensyn til planlægning og indkøb beder vi om svar – OGSÅ hvis I ikke kommer –  ved mail eller ved returnering af tilmeldingskuponen du finder ved at klikke her i postkassen i  Hvedevænget 13 senest søndag den 22. august.

På snarligt gensyn
Børne- og aktivitetsudvalg, Grøntudvalg og Bestyrelsen.